Biofibre kunsthaar

Biofibre staat ook wel bekend als biologische haarimplantatie. Het is een behandeling waar vaak de voorkeur aan wordt gegeven door patienten die gezond en dik haar willen. Deze methode zorgt ervoor dat u een natuurlijke en mooie look krijgt.

Leeftijd, hormonale invloeden, chemicalen die verkeerd worden toegepast, invloeden van buitenaf en genetische factoren kunnen de gezondheid van het haar nadelig beïnvloeden. Biofibre is perfect voor patienten die weinig of dun haar hebben. Deze zijn vaak niet geschikt voor de haarbehandelingen zoals FUT of FUE. Voor hun is dit een oplossing die toch zorgt voor een volle haardos. Ook voor vrouwen met zo’n fijn haar dat de huid zichtbaar is, is dit een goeie oplossing.

Allergie test Biofibre

Wanneer u kiest voor de Biofibre methode wordt u onderworpen aan een speciaal onderzoek met betrekking tot uw haar. Dit om allergische reacties te voorkomen. Het onderzoek wordt gedaan door betrouwbaar medisch personeel en er wordt gebruik gemaakt van hoog kwalitatief apparatuur. Ook al lijkt het op de haarimplantatiemethode, er zijn wel degelijk verschillen. Deze aanpak wordt vooral toegepast bij mensen waar geen haarwortels bij gevonden kunnen worden. We raden dan ook aan om niet voor deze behandeling te kiezen wanneer u geschikt bent voor een gewone haartransplantatie.

biofibre kunsthaar Turkije

Toepassing Biofibre

In vergelijking met andere haarimplantaties is Biofibre een methode die gemakkelijk uitgevoerd kan worden. Er wordt een mooi en natuurlijk resultaat mee bereikt. De senthetische haarvezels die in grootte variëren van 15 cm tot 45 cm in de vorm van haar, worden met speciale naalden 1 voor 1 in de haarhuid getransplanteerd. De tijd die nodig is voor deze behandeling kan men vergelijken met die van de FUE methode.

Voor meer informatie omtrent dit onderwerp, of indien u een behandel voorstel en prijsopgave wenst gaat u alstublieft naar ons contactformulier. Stuur ons foto’s mee om ons een goed beeld te geven van uw huidige haarsituatie. Onze haarspecialiste zal u haar mening geven hoe en of wij u kunnen helpen met het bereiken van uw (haar)wensen.