Borstvergroting

Wanneer de borsten van een vrouw, die in de oudheid symbool stonden voor vruchtbaarheid, klein zijn in vergelijking met de rest van het lichaam, kan dit psychologische problemen voortbrengen.

Tegenwoordig is de borstvergrotingsoperatie, die uitgevoerd wordt met siliconen, een van de meest voorkomende esthetische ingrepen. Het resultaat van deze behandeling vergroot het zelfvertrouwen van de vrouwen, met als gevolg dat hun leven op een positieve manier verandert.

De silicone borst protheses zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Het is belangrijk dat deze gekozen worden naar gelang de vorm van uw lichaam, de dikheid van het borstweefsel en de maten die u wenst. Hierna wordt ook duidelijk of de prothese die gebruikt gaat worden rond is of druppelvormig.

De operatie

De operatie vindt volgens het regelement van de kliniek plaats onder sedatie of onder algehele narcose. Het silicone implantaat wordt via een kleine insnede rond de tepelhof of onder de borst ingebracht en geplaatst onder de borstspier of onder het spierweefsel. De operatie duurt gemiddeld 1 uur. De volgende dag kunt u de kliniek verlaten en terug naar het hotel gaan om daar verder te rusten. Op de 3e en de 7e dag vinden er controles plaats.

Terugkeer naar het sociale leven na de ingreep

Na 5 tot 7 dagen kunt u uw dagelijke sociale leven weer hervatten. Wij geven u een speciale BH, die u gedurende 1 maand moet gebruiken. U moet er rekening mee houden dat u 2 maanden lang geen sporten mag beoefenen die zware arm bewegingen vereist.

Bij een borstvergroting operatie worden de melkkanalen niet beïnvloedt, u kunt daarom gewoon borstvoeding geven. Na de operatie komt het maar zelden voor dat uw tepels extra of minder gevoellig zijn. Dit lost zichzelf op na een korte periode.

Wanneer u voorbeelden wilt zien van de operaties die uitgevoerd zijn door de chirurg waar we mee samenwerken, kunt u naar zijn instagram gaan:

https://www.instagram.com/op.dr.erginer/?hl=tr

Voor prijzen kunt u een berichtje sturen via de whatsapp naar 0090-553 284 8077 of het info formulier invullen

Andere onderwerpen die u kunnen interesseren:

Botox, ooglidcorrectie, facelift, rhinoplasty