De PRP haarbehandeling

De PRP haarbehandeling is een behandeling die gebruikt wordt in het haartransplantatiedomein maar verder niet te verwarren is met een haartransplantatiebehandeling. Het is een niet-chirurgische medische behandeling die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. Wanneer u merkt dat uw haar futloos is, dunner wordt en u last heeft van haarverlies is het aan te raden te beginnen met de PRP behandelingen. De (bloed)Plaatjes Rijk Plasma (PRP) haarbehandeling zorgt ervoor dat de textuur van het haar hernieuwd wordt en dat het haar sneller groeit. Het belangrijkste doel is het opnieuw leven inblazen in de haarfollikels waarvan het welzijn verloren is gegaan. Bovendien bemerken veel van onze patiënten dat na een PRP behandeling het haarverlies afneemt.

De PRP wordt u bij ons aangeboden na de haartransplantatiebehandeling, maar is ook in het algemeen heel verzorgend voor het haar. We raden aan om een aantal maanden na de behandeling een paar keer de PRP haarbehandeling te herhalen. Na een tijdje zult u genoeg hebben aan één behandeling per seizoen, uit te voeren bij de wisselingen van de seizoenen. We zijn ons ervan bewust dat de prijzen in Nederland en Belgie voor een PRP haarbehandeling hoog zijn. Vooral wanneer u dit een paar maal per jaar laat uitvoeren kan het een kostbare onderneming worden. Wij nodigen u dan ook graag uit naar Istanbul voor deze behandeling. Bij ‘overige behandelingen’ op de ‘prijslijst’ pagina kunt u meer informatie vinden hierover.

De PRP behandeling die u direct na de behandeling kosteloos erbij krijgt van ons, zal ervoor zorgen dat uw wondjes sneller genezen en uw eigen haar een boost krijgt.

prp haar behandeling

Toepassing van de PRP haarbehandeling

Gedurende of na de haartransplantatiebehandeling zal er ongeveer 10 cc bloed van u worden afgenomen. In het laboratorium wordt dit in een speciale centrifuge geplaatst. Het plasma, de prp, wordt nu gescheiden van de andere bloedcellen.  Met een dunne naald wordt dan het plasma op het hoofd aangebracht. De groeieiwitten in de bloedcellen worden gestimuleerd en daarmee ook de haargroei. Omdat het uw eigen bloed is dat bij u wordt teruggezet, is de kans op infecties zeer klein. De PRPhaarbehandeling is verder snel en veilig uit te voeren. Uw haar zal er na de behandeling een stuk gezonder aanvoelen en uitzien.