Een stukje historie

Haaruitval was vroeger een probleem dat vrijwel onmogelijk op te lossen was. In 1951 werd de eerste schaal van de stadia van haarverlies gemaakt door dr. Hamilton. Daarna ontwikkelde dr. Norwood het verder in 1975. Er zijn twee patronen te ontdekken bij het haarverlies, een begint bij de slaap en de ander op de kruin, de vertex. Deze stadia van haarverlies worden tegenwoordig nog steeds gebruikt en het helpt ons te bepalen in welke fase van haarverlies iemand zich bevindt. Welk stadium van haaruitval bij u past kunnen we samen bepalen wanneer u ons uw foto’s stuurt of wanneer we u persoonlijk ontmoeten.

haaruitval Norwood Hamilton stages

Haaruitval tegenwoordig

Genetische factoren, hormonale problemen, omgevingsfactoren en verkeerd gebruikte producten zorgen ervoor dat haaruitval een dagelijks terugkerend probleem is geworden. Het kan een persoons sociale leven en zijn staat van gesteldheid behoorlijk beïnvloeden. Tegenwoordig hoeven we, dankzij de snel ontwikkelde technologische ontwikkelingen, niet meer te accepteren dat er complicaties zijn die ons leven bemoeilijken. Voor veel mensen is kaalheid of kaal worden een esthetisch probleem dat opgelost kan worden met een haartransplantatiebehandeling. Dit is nog steeds de beste en meest duurzame oplossing tegen haarverlies. Sinds een paar bekende mensen ermee naar buiten zijn getreden is de haartransplantatiebehandeling erg populair geworden.

Graag willen we u een aantal mogelijkheden en technieken aanreiken om uw haaruitval tegen gaan. We zullen er alles aan doen om u met onze diensten tevreden te stellen, zodat u uw vroegere dagelijkse gang van leven weer kunt oppakken.

Voor meer informatie omtrent dit onderwerp, of indien u een behandelvoorstel en een prijsopgave wenst, kunt u naar ons contactformulier gaan. Wanneer u ons foto’s stuurt van uw huidige haarsituatie kan onze haarspecialiste u haar mening geven hoe wij u kunnen helpen met het bereiken van uw doelen. Wij proberen binnen 24 uur bij u terug te komen met een antwoord.