Vertex haarverlies

Bij dit type haarverlies dat bij mannen voorkomt, wordt het kruin (de vertex) geheel of gedeeltelijk kaal. Voor dit gedeelte wordt gewoonlijk een haarimplantatie gepland van ongeveer 1500-2000 grafts. Dit is geheel afhankelijk van de grootte van het oppervlak. Eerst wordt bepaald waar verder haarverlies zou kunnen plaatsvinden. Daarna zullen volgens de haarrichting en de op te vullen kale plekken de kanalen open gemaakt worden. In dit gebied zitten de haarwortels parallel in de huid. In de volksmond wordt het ook wel genoemd als een roos, een spiraal of keerring. Juist omdat er bochten in zitten moeten de richtingen van de haarwortels aangepast worden.

Mocht het oppervlak zo groot zijn dat het aantal grafts niet voldoende is, dan zullen we op zo een manier werken dat het maximaal aantal grafts uitgehaald worden, maar het donor gedeelte toch niet beschadigd raakt. Op deze wijze zult u in staat zijn nogmaals een haartransplantatie te ondergaan, mocht u dit zelf nodig vinden.

haarverlies

 

Voor meer informatie omtrent dit onderwerp, of indien u een behandelvoorstel en een prijsopgave wenst, kunt u naar ons contactformulier gaan. Wanneer u ons foto’s stuurt van uw huidige haarsituatie, zal onze haarspecialiste u haar mening geven hoe wij u kunnen helpen met het bereiken van uw doelen. Wij beantwoorden u altijd binnen 48 uur.