Ongeschoren haartransplantatie bij vrouwen

Bij een ongeschoren haartransplantatie methode kunnen de haren behouden blijven bij de uitvoering van de FUE haartransplantatie. We geven daar bij mannen niet de voorkeur aan. Voor de teams is het moeilijk om tussen de bestaande haren in te moeten werken want het vinden van de incisies wordt dan bemoeilijkt. Bij vrouwen heeft deze ingreep natuurlijk wel een voorkeur omdat het voor hun psychisch zwaar zal zijn om het haar helemaal af te scheren. Hoe zwaar de mannen het er ook mee hebben dat hun haar uitvalt, voor een vrouw kan dit probleem nog zwaarder wegen. Uiterlijk is meestal een belangrijk onderdeel in het leven van de vrouwen. Wanneer er dan haaruitval plaatsvindt of het haar veel dunner wordt, kan iemands leven daar geheel onder lijden. Veelal probeert men met medicijnen of andere hulpmiddelen dit probleem zoveel mogelijk te verbergen. Helaas zijn deze tijdelijke ‘oplossingen’ niet altijd voldoende. Gelukkig is de ongeschoren haartransplantatie FUE methode een eventuele oplossing voor deze vrouwen.

haartransplant-vrouw
haartransplant-vrouw

De werkwijze bij de ongeschoren haartransplantatie bij vrouwen

Tussen de haren in wordt alleen in het donorgebied een gedeelte kort geknipt.  Dit is in de vorm van een strip. Uit deze strip worden de haarwortels uitgehaald. Het is niet noodzakelijk om de haren helemaal af te scheren. Wanneer de haren lang zijn zullen ze het donorgebied bedekken. De verder behandeling vindt plaats volgens de FUE haartransplantatiemethode. In principe zal het niet of niet lang te zien zijn dat er een haartransplantatie heeft plaatsgevonden. De vrouwelijke patiente kan haar dagelijkse leven al snel weer voortzetten. Ongeveer een jaar na de behandeling kan ze zich weer verenigen met het haar dat zij had voordat het uit begon te vallen.

Voor meer informatie omtrent dit onderwerp, of indien u een behandel voorstel en prijsopgave wenst, kunt u naar ons contactformulier gaan. Wanneer u ons de foto’s stuurt van uw huidige haarsituatie, zal onze haarspecialiste u haar mening geven. Ze zal u adviseren hoe wij u kunnen helpen met het bereiken van uw doelen. Wij antwoorden altijd binnen 24 uur.