Ons streven

Het is ons streven u een aantal mogelijkheden en technieken aan te bieden waarmee u de strijd tegen haaruitval en kaalheid aan kunt gaan. We zullen er alles aan doen om u met onze diensten tevreden te stellen en zo een steentje bij te dragen aan de kwaliteit van uw leven.

Oorzaken haaruitval

Oorzaken van haaruitval zijn onder andere:

  • Genetische factoren.
  • Hormonale problemen.
  • Omgevingsfactoren.
  • Verkeerd gebruikte producten.
  • Medicijnen.
  • Vermindering van de werking van de schildklier.
  • Kanker.
  • Slechte conditie van de hoofdhuid.

We verliezen ieder dag haren, maar omdat ze ook weer bijgroeien merken we daar niets van. Wanneer er plotseling kale plekken tussen de haren ontstaan of de haren dunner worden is het duidelijk dat er een haaruitvalprobleem is ontstaan. De oplossingen voor dit probleem, dat een persoons sociale leven en zijn staat van gesteldheid kan beïnvloeden, liggen bij cosmetische en medische ingrepen.

Ons streven bij genetische factoren

Mogelijke oplossing voor haarverlies

Haartransplantatiebehandelingen worden tegenwoordig veel uitgevoerd als de oplossing voor haarverlies. Het is een cosmetische behandeling en geen chirurgische. Het grootste verschil tussen beiden is dat er hier geen hechtingen nodig zijn en er niet te diep onder de huid gewerkt wordt. De behandelingen worden uitgevoerd door onze haarspecialiste en haar assistenten. Allen zijn opgeleid om de kunst van het implanteren van haren onder de knie te krijgen. Het is vooral ervaring die ervoor zorgt dat er een natuurlijk en mooi resultaat bereikt wordt.

Omdat deze behandelingen meestal lang duren (circa 7, 8 uur) vallen de kosten, vooral in Nederland en Belgie, hoog uit en zijn ze bijna onbetaalbaar. Omdat de uitgaven voor huur, personeel, materiaal etc. lager uitvallen in Turkije kunnen wij deze behandelingen voor een schappelijke prijs aanbieden. Het is fijn voor u dat er een alternatief is zodat ook u verlost kunt worden van dit probleem en het is ons streven u hiermee te helpen.

Voor meer informatie omtrent dit onderwerp, of indien u een behandelvoorstel en een prijsopgave wenst kunt u naar ons contactformulier gaan en foto’s sturen van uw huidige haarsituatie. Onze haarspecialiste zal u haar mening geven hoe wij u kunnen helpen met het bereiken van uw doelen. We proberen u binnen 24 uur van antwoord te voorzien.