Ons Team

Graag willen we onszelf aan u voorstellen. Wij zijn Oya Şişman en Dayon Reubsaet en we kennen elkaar sinds 15 jaar. Oya voert haar functie als haarspecialiste uit en Dayon is begeleidster c.q. tolk van mensen die uit het buitenland naar Turkije komen voor een esthetische/medische ingreep. We hebben in die tijd veel patienten zien komen en gaan. Dit jaar hebben we besloten onze krachten samen te bundelen in het opzetten van Aesthetic Center. Voor nu zijn de haartransplantatiebehandelingen enorm populair en ligt onze eerste focus hierop. We merken echter ook wel dat het ondergaan van andere esthetische operaties met de dag populairder wordt. Om ook hier onze aandacht aan te geven werken we samen met chirurgen die bekwaam zijn in dit vak en kunnen we uw vragen hierover ook met gemak beantwoorden!

Oya Şişman is een ervaren persoon die samen met haar efficiënte teams patiënten uit Turkije en uit het buitenland behandeld. Veelal zijn dit mensen uit Europa en we kunnen met trots zeggen dat ze tevreden terugkijken op de behandeling. Ze heeft de algehele coördinatie in handen en regelt voor iedere patiënt het beste team in een veilige en steriele omgeving. Ons team bestaat behalve uit Oya en Dayon altijd uit 3 assistenten. De haarimplantatiebehandelingen worden uitgevoerd in een gecertificeerde kliniek in Istanbul. Oya zorgt ervoor dat de behandelingen met veel precisie, aandacht en zorg worden uitgevoerd. U wordt voorzien van de medicijnen die u nodig heeft na de behandeling en op de tweede dag na de behandeling is er een controle. Na deze controle leren we u hoe u de eerste tijd uw haren moet behandelen. De lotion en shampoo die hiervoor gebruikt moet worden krijgt u ook mee van ons.

Onze kliniek

We weten dat er veel klinieken zijn in Istanbul die haarimplantaties aanbieden. Wij willen ons hierin onderscheiden door u de meest persoonlijke aanpak aan te bieden. U zult zich bij ons geen nummer voelen. Voordat u naar Turkije komt, voor het begin van de haarimplantatie, tijdens de behandeling, maar ook erna zullen we u zo volledig mogelijk informeren over het verloop van zaken. Naast de medische diensten kunnen we u ook helpen met de praktische kant die deze reis met zich meebrengt. Zo bieden we transfers aan tussen het vliegveld en het hotel en kunnen we accomodatie vlakbij de kliniek voor u regelen. We nemen alle tijd om alles met u door te nemen en uw vragen te beantwoorden. Samen met u streven we ernaar het meest natuurlijke en mooie resultaat te bereiken.

ons team

Voor meer informatie omtrent dit onderwerp, of indien u een behandelvoorstel en een prijsopgave wenst, gaat u alstublieft naar ons contactformulier en stuur ons ook foto’s van uw huidige haarsituatie. Oya zal u dan haar mening geven hoe wij u kunnen helpen met het bereiken van uw doelen. Wij proberen u altijd binnen 24 uur antwoord te geven.

We hopen snel met u kennis te kunnen maken!