Plastische chirurgie voor mannen

Ten onrechte wordt vaak aangenomen dat plastische chirurgie slechts voor vrouwen is, maar dit is tegenwoordig natuurlijk niet meer zo. Misschien heeft ook u gemerkt dat de laatste tiental jaren de gemiddelde man meer en meer met zijn uiterlijk bezig is. Er kan een moment komen dat u merkt dat u niet tevreden bent over een bepaald lichaamsdeel. Wij kunnen u dan verder helpen, zo zijn veel voorkomende behandelingen die mannen laten uitvoeren:

Ooglaser: U draagt al veel jaren een bril of lenzen en bent er eigenlijk wel klaar mee. Wanneer u ons uw oograpport stuurt, kan onze oogchirurg beslissen welke operatie het best geschikt voor u is.

Neusoperatie: De neus bepaalt de karakteristiek van een gezicht. Wanneer de vorm niet mooi is of er een deformatie heeft plaatsgevonden ten gevolge van een trauma, is een operatie een mogelijke oplossing.

Baardtransplantatie: Als gevolg van genetische redenen of bijvoorbeeld stress, kan de dichtheid van uw baard zwak zijn of kunnen er kale plekken onstaan zijn. Dit kan gemakkelijk verholpen worden door een transplantatie via de FUE methode. Uit het donorgebied aan de achterkant van uw hoofd worden grafts weggenomen en bij de baard terug geplaatst.

Haartransplantatie: Deze ingreep zorgt ervoor dat de persoon die een deel van zijn haren verloren heeft, weer haren krijgt, voorzien van een orginele haarwortel. De grafts worden uitgenomen uit het gebied achter op het hoofd tussen de oren waarvan de haarwortels niet meer kunnen uitvallen.

Liposuctie: Samen met het ouder worden komen ook de ‘zwembandjes’, de ‘bierbuiken’ of de ‘ongevraagde pondjes’ tevoorschijn. Om deze weg te werken kunt u sporten of dieten, maar soms zit er vet dat maar niet weg wil gaan. Dan kunnen we een liposuctie-ingreep uitvoeren. Letterlijk betekent dit ‘het wegzuigen van vet’. Deze operatie is niet geschikt om het teveel aan gewicht weg te werken, maar om het lichaam weer vorm te geven.

Gynaecomatie: Door genetische of hormonale redenen kunnen de borsten bij mannen groter zijn dan gewenst. Een persoon kan zich hiervoor schamen waardoor ook zijn sociale leven negatief beïnvloedt wordt. Dit probleem kan opgelost worden door een gynaecomatie-ingreep, de zogenaamde borstverkleining. Het overmatige weefsel wordt dan weggehaald. Wanneer de borsten erg hangen, kunnen deze ook vervormd worden.

Ooglidcorrectie: De ooglidcorrectie is een van de meest uitgevoerde en eenvoudige operaties. Wallen onder de ogen of overtollige huid boven de ogen kunnen voor een boze of vermoeide blik zorgen. Na deze correctie ziet u er weer fris en energiek uit.

Facings: Wanneer u niet tevreden bent over bijvoorbeeld de kleur of de vorm van uw tanden, dan kunt u facings laten plaatsen. Zowel de vorm als de kleur kan namelijk veranderd worden. Een facing is een laagje tandkleurig materiaal van composiet of een schildje van porcelein. Dit wordt op de tand aangebracht. Hiermee kunnen scheve en gebroken tanden hersteld worden en spleetjes tussen de tanden opgevuld worden. Als je hiermee een hele rij tanden laat doen, krijg je een mooi geheel.

Afgezien van deze behandelingen zijn er nog veel meer ingrepen die we aanbieden. Schroomt u zeker niet om advies te vragen bij ons.