PRIJSINFORMATIE

Het geven van prijsinformatie is niet gemakkelijk bij esthetische chirurgie. Vaak denken mensen dat ze bijvoorbeeld een face-lift nodig hebben, maar blijkt dat ze met een halslift een mooier resultaat zullen bereiken. Of heeft iemand een liposuctie bij 2 gebieden nodig in plaats van een buiklift. Het lijkt ons verstandiger om na overleg met de chirurg u een prijs aan te bieden. Het is om deze reden dat we geen prijzen geven op onze website.

Wanneer u ons foto’s stuurt van het gebied of de gebieden waar u ontevreden over bent, dan kunnen we deze aan onze plastische chirurg laten zien. Hij zal dan adviseren wat hem het beste lijkt en aan de hand daarvan geven we u een prijs. Bij het behandelen van verschillende gebieden is het namelijk ook zo dat er een combinatieprijs (met korting) gemaakt kan worden. Hierdoor bent u dan nog voordeliger uit.

De foto’s kunt u naar de whatsapp sturen en zullen met discretie behandeld worden. Wanneer u het toch eng vindt om de foto’s op te sturen kunt u uzelf buiten beeld houden (als het niet een face-lift betreft) of uzelf onherkenbaar maken.